Wat is er te doen dit seizoen

Bâton Rouge DO's


27 - 30 augustus 2021
Formule 1 Spa-Francorchamps

In het laatste weekend van Augustus is het altijd druk in de Ardennen, vanwege de Formule 1 op Spa-Francorchamps. De laatste jaren is het natuurlijk extra spannend om dat Max Verstappen mee rijdt!

Alle hotels zitten vol en de kosten zijn hoog. 

Wij vinden het ook fijn om de herberg vol te hebben dat weekend, maar we willen ook niet de hoofdprijs vragen. 

Dus we houden de kosten voor wat het is voor een gewoon weekend, maar de voorwaarden zijn wel dat je op de motor moet komen en dat je betaald voor minimaal drie nachten vol arrangement, ook als je maar twee nachten wilt blijven of niet alle dagen mee wilt eten.

Hopelijk tot eind augustus in Baton Rouge

Ben en Hetty

Image
Image


10 tot 12 september 2021
Meidenweekend

Toen we de herberg openden in 2003, waren er een heleboel ideeën die we wilden realiseren in het teken van motorrijden.

Een van die dingen voor mij was wel het promoten van vrouwen op de motor, dus bedacht ik samen met Ingrid en nog wat meiden van Motorvision het meidenweekend, helaas is Motorvision niet meer, maar Ingrid gelukkig wel.

Dit weekend is inmiddels uitgegroeid tot een evenement wat elk jaar weer terug keert en wat elk jaar weer anders en verrassender is, zo vertelde Maaike mij afgelopen jaar dat het zo bijzonder was dat er al heel wat verschillende meiden zijn gekomen en gegaan en dat iedereen elk jaar weer gewoon kan zijn wie die is, dat vond ik een mooie bewoording voor waar dit weekend voor staat.

Dus als je zin hebt in een weekend met no-nonsens, in een schitterende motoromgeving, waar je lekker plezier kunt beleven, meld je dan aan!

Afgelopen jaar was het de 18e keer dat we samen kwamen en dan denk je wat is het allemaal snel gegaan, dit jaar is de 19e editie en ik we gaan er weer een feestje van maken!

Aanmelden

Als dit je aanspreekt en je hebt een stoere motor tot je beschikking,  dan daag ik je uit om met ons een weekend in de Ardennen te komen scheuren én mutsen!

Kosten

Het weekend is van vrijdag tot zondag en de kosten bedragen: € 153,- p.p voor een kamer, zonder sanitair. Voor kamer met sanitair komt er 8 euro pp extra bij.

Daisys, Vielsalm

Vorig jaar hebben we een oude stationsrestauratie gekocht, aan de rand van het centrum van Vielsalm.

We wilden het pand opknappen en dan opengaan als hamburger restaurant, maar inmiddels zijn de plannen veranderd, het pand heeft meer aandacht nodig dan we dachten en het is ook een erg leuk pand, dus we zijn het pand nu grondiger aan het verbouwen, zodat het er weer uit gaat zien, zoals een pand van 1903 eruit zou moeten zien in 2019.

Je kan de verbouwing volgen op onze Instagram, onder Daisys-vielsalm

Image
Image

Bâton Rouge

Bendert van Reek & Hetty Everaarts

  • ONS ADRES

    21, Rue de la Grotte, 6690 Vielsalm, België
  • EMAIL

    batonrouge@benhet.be
  • TELEFOON NUMMERS

    GSM. +32 470 72 63 15
 

© 2018 Motorherberg Bâton Rouge / Ben & Het Sprl. All Rights Reserved. 
Design & Development By:  SasWorx - Grafisch + Webdesign