Bon Apetit!

Restaurant & Keuken

De Keuken van Bâton Rouge

Wat is er nou lekkerder, na een dag heerlijk toeren op je motor, dat welverdiende koude biertje en daarna een heerlijke maaltijd om de innerlijke mens te verwennen?

Image

Tijdens het seizoen kookt Hetty elke avond een heerlijke verse maaltijd voor haar gasten. Hiervoor worden zoveel mogelijk regionale en seizoensproducten gebruikt. Dit geldt voor groenten en fruit, maar ook voor het vlees. Daarom is er een grote verscheidenheid aan gerechten en het kan een verrassing zijn wat er 's avonds wordt geserveerd.

Bâton Rouge heeft geen vast menu, maar serveert een dagmenu. In ons restaurant eet je elke avond een heerlijk driegangenmenu, altijd anders, maar bereid met veel liefde en plezier en passie.

De Bâton Rouge BBQ

Op zaterdagavond is er altijd een BBQ, ook als het slecht weer is. Omdat we de BBQ onder de veranda kunnen zetten, is er geen enkele reden waarom onze nu beroemde BBQ niet kan doorgaan. Het vlees dat we serveren tijdens de BBQ komt uit de regio en we kiezen vooral scharrelvlees. Bij de BBQ wordt altijd een buffet met vers gemaakte salades uit onze eigen keuken, heerlijke sauzen en brood geserveerd. De BBQ wordt afgesloten met een heerlijk dessert, waarvan je zo vaak van kan opscheppen totdat het op is! (maar natuurlijk wel een klein beetje overlaten voor de andere gasten!)

Allergieën & dieetwensen

Alle gerechten die we serveren worden in onze eigen keuken bereidt, daardoor kunnen we goed voorzien in diverse wensen t.a.v. allergieën, diëten of andere eetgewoontes. Het is wel verstandig op dit vooraf, bij voorkeur tijdens het plaatsen van een reservering, alvast te melden zodat we hiermee rekening kunnen houden bij onze inkoop en de keukenplanning.

Hetty heeft inmiddels zeer uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het gebied van allergie-vriendelijk koken en met haar creativiteit weet ze altijd een zeer smakelijk en verrassend gerecht te bereiden.

Image

Bâton Rouge

Bendert van Reek & Hetty Everaarts

  • ONS ADRES

    21, Rue de la Grotte, 6690 Vielsalm, België
  • EMAIL

    batonrouge@benhet.be
  • TELEFOON NUMMERS

    GSM. +32 470 72 63 15
 

© 2018 Motorherberg Bâton Rouge / Ben & Het Sprl. All Rights Reserved. 
Design & Development By:  SasWorx - Grafisch + Webdesign