Wat is er te doen dit seizoen

Bâton Rouge DO's

5 tot 7 juli 2020
Biker's Classic Spa

De Bikers’ Classics Spa

Biker's Classic website

Het is al heel wat jaren geleden dat Bikers’ Classics gelanceerd werd en inmiddels is het uitgegroeid tot een Europees evenement met allure. 

Vanaf dit jaar veranderd er wel wat voor de Bikers’ Classics, het zal niet meer elk jaar zijn, maar 1 maal in de twee jaar. Dus zorg dat je erbij bent.

Het is voor ons een van de leukste evenement in het jaar. Dus als je een weekend lekker motorrijden wilt combineren met een dagje circuit van SPA, dan boek je in dit weekend.

We verhuren dit wknd alleen voor min. 2 nachten met avondeten/bbq
Slaapzolder 137 euro pp
Kamer 147 euro pp
Kamer met sanitair 155 euro pp

We hopen jullie te zien!

 


28 31 augustus 2020
Formule 1 Spa-Francorchamps

In het laatste weekend van Augustus is het altijd druk in de Ardennen, vanwege de Formule 1 op Spa-Francorchamps. De laatste jaren is het natuurlijk extra spannend om dat Max Verstappen mee rijdt!

Alle hotels zitten vol en de kosten zijn hoog. 

Wij vinden het ook fijn om de herberg vol te hebben dat weekend, maar we willen ook niet de hoofdprijs vragen. 

Dus we houden de kosten voor wat het is voor een gewoon weekend, maar de voorwaarden zijn wel dat je op de motor moet komen en dat je betaald voor minimaal drie nachten arrangement, ook als je maar twee nachten wilt blijven.

Hopelijk tot eind augustus in Baton Rouge

Ben en Hetty

Image
Image


11 tot 13 september 2020
Meidenweekend

Toen we de herberg openden in 2003, waren er een heleboel ideeën die we wilden realiseren in het teken van motorrijden.

Een van die dingen voor mij was wel het promoten van vrouwen op de motor, dus bedacht ik samen met Ingrid en nog wat meiden van Motorvision het meidenweekend, helaas is Motorvision niet meer, maar Ingrid gelukkig wel.

Dit weekend is inmiddels uitgegroeid tot een evenement wat elk jaar weer terug keert en wat elk jaar weer anders en verrassender is, zo vertelde Maaike mij afgelopen jaar dat het zo bijzonder was dat er al heel wat verschillende meiden zijn gekomen en gegaan en dat iedereen elk jaar weer gewoon kan zijn wie die is, dat vond ik een mooie bewoording voor waar dit weekend voor staat.

Dus als je zin hebt in een weekend met no-nonsens, in een schitterende motoromgeving, waar je lekker plezier kunt beleven, meld je dan aan!

Afgelopen jaar was het de 16e keer dat we samen kwamen en dan denk je wat is het allemaal snel gegaan, dit jaar is de 17e editie en ik we gaan er weer een feestje van maken!

Aanmelden

Als dit je aanspreekt en je hebt een stoere motor tot je beschikking,  dan daag ik je uit om met ons een weekend in de Ardennen te komen scheuren én mutsen!

Kosten

Het weekend is van vrijdag tot zondag en de kosten bedragen: € 137,- p.p voor een bed op de slaapzaal en € 147,- p.p voor een kamer, zonder sanitair. Voor kamer met sanitair komt er 8 euro pp extra bij.

Eind oktober 2020
Bâton Rouge Slotweekend

16-17 oktober 2020

Elk jaar zijn we weer blij dat het seizoen begint, dan kijken we na een koude winter weer uit naar onze gasten, maar aan het eind van het seizoen zijn we ook weer blij dat het seizoen aan zijn eind loopt, dan kunnen we weer wat bij komen.

Daarom organiseren we altijd een feestje om lekker aan de winter te kunnen beginnen.

Vrijdags beginnen we met lekker de laatste biertjes te proeven en maken we een heerlijke maaltijd voor jullie klaar. Na een goed nachtrust en een lekker ontbijt vertrekken we voor een bosrijke wandeling met mooie herfstkleuren. 
Zaterdagavond gaan we gewoon verder waar we vrijdag gebleven waren met weer andere biertjes en lekkere wijnen.
Het eten is nog lekkerder als op vrijdag en zo gaan we verder naar de zondag, waarop we na een uitgebreid ontbijt beginnen aan onze vakanite te denken.

Dus Op is Op en dan tot volgend seizoen!

Image

Daisys, Vielsalm

Vorig jaar hebben we een oude stationsrestauratie gekocht, aan de rand van het centrum van Vielsalm.

We wilden het pand opknappen en dan opengaan als hamburger restaurant, maar inmiddels zijn de plannen veranderd, het pand heeft meer aandacht nodig dan we dachten en het is ook een erg leuk pand, dus we zijn het pand nu grondiger aan het verbouwen, zodat het er weer uit gaat zien, zoals een pand van 1903 eruit zou moeten zien in 2019.

Je kan de verbouwing volgen op onze Instagram, onder Daisys-vielsalm

Image
Image

Bâton Rouge

Bendert van Reek & Hetty Everaarts

 • ONS ADRES

  21, Rue de la Grotte, 6690 Vielsalm, België
 • EMAIL

  batonrouge@benhet.be
 • TELEFOON NUMMERS

  Tel. +32 80 398 401,
  Mob. +32 470 72 63 15

© 2018 Motorherberg Bâton Rouge / Ben & Het Sprl. All Rights Reserved. 
Design & Development By:  SasWorx - Grafisch + Webdesign