Baton Rouge Motorherberg
nl

De Herberg    

in woord en beeld

Bij aankomst,

Parkeer je motor even voor de garage of aan de overkant, als de groep wat groter is, en loopt even via de linkerzijde van de garage naar beneden om in het gezellige café te komen, waar Ben of Hetty je verder kunnen helpen.

Onze herberg is al jaren een vast ontmoetingsplek voor motorrijders, het is een thuis van huis, waar je met een authentiek belgisch biertje, lekker in de bank kan ploffen op de veranda of nuttigen aan de gezellige bar. 

Je kan ook heerlijk in de zon liggen in de tuin, of een praatje maken in de keuken en er achter proberen te komen wat de pot schaft. 

Al met een al een goed begin van een paar heerlijke dagen uit!


Bâton Rouge

Al jaren maken wij de mooiste routes vanuit onze herberg, je kan hier starten voor de deur en de routes brengen je ook weer via veel mooie wegen hier terug. 

Vanuit Baton Rouge is het kiezen tussen drie gebieden, Luxemburg, Eiffel of de Ardennen, alle drie met totaal verschillende eigenschappen, zodat je altijd iets vindt dat bij jou rijstijl past.

Op onze website staan verschillende routes in de omgeving die te downloaden zijn, maar ook hier in de herberg help ik je graag met de route in de GPS zetten, en evt. pas ik hem op maat voor jullie aan.

Ook kan je in onze bosrijke omgeving prachtige wandel en VTTtochten maken, die vanuit onze herberg duidelijk bewegwijzerd zijn, ook hebben wij hier een wandel/VTTkaart die je altijd kan gebruiken.

Als je wilt kunnen wij ook een lunchpicknick voor jullie maken om mee te nemen in een gemakkelijke rugzak.

Graag tot ziens

Ben en Hetty,
Baton Rouge