Baton Rouge Motorherberg
nl

Kamers en Tarieven 2023

Indeling Kamers

De Kamers 


De mooiste motorvakantie begint bij een gezellige herberg in een bosrijke omgeven met heerlijke bochten en afwisselde gebieden in het hart van de Ardennen.
Er zijn in onze herberg verschillende kamers, de indeling van de kamers is als volgt:


  • Drie comfortable rustige kamers in het oude huis met 2 aparte bedden eigen douche in de doucheruimte, waarvan twee kamers met wastafel.
  • Één comfortable rustige kamer in het oude huis met 4 aparte bedden eigen douche in de doucheruimte, met uitzicht op de tuin.
  • Twee ruime kamers met 4 aparte bedden (ook te gebruiken voor 3 personen) met privé douche, wastafel en toilet, met toegang tot de grote veranda en uitzicht op de tuin.
  • Éen zeer ruime kamer met 2 aparte bedden met privé douche, wastafel en toilet, gelegen aan de grote veranda en uitzicht op de tuin.

Voor een goede nachtrust zijn alle bedden singleboxsprings voorzien van beddengoed en handdoek, er zijn extra dekens beschikbaar in alle kamers voor degenen die er liever wat warmer bij liggen, als je toch nog een extra dekbed en/of kussen gebruikt, laat het dan even weten.

Voor gasten die graag alleen willen slapen komt er een toeslag over van 30 euro pppn voor een tweepersoonskamer.

Vanwege hygiene is niet toegestaan om te roken in de kamers, gemeenschappelijke ruimtes en zeker niet in de garage, vanwege de rookmelder.

Tarieven en condities


Kamer in het oude huis 1 nacht 2 nacht 3 nacht 4 nacht
Incl. Ontbijt 63 110 160 210
Incl. Ontbijt en Diner 91 170 245 310
Incl. Ontbijt en Diner, BBQ op zaterdag nvt 180 255 320


Kamers met meer comfort. 1 nacht 2 nacht 3 nacht 4 nacht
Incl. Ontbijt 67 120 175 230
Incl. Ontbijt en Diner 96 180 260 330
Incl. Ontbijt en Diner, BBQ op zaterdag nvt 190 270 340


Alle prijzen zijn berekend in Euros en per persoon

De prijzen zijn inclusief beveiligde motorgarage, parkeerservice, GPSservice, Routes, Pechhulp en gezelligheid.De prijzen zijn exclusief 2 euro pppn toeristenbelasting en evt. energietoeslag als het nodig is.

De kamers worden in de weekenden alleen verhuurt voor min twee nachten, liefst half pension, behalve de feestweekenden die worden alleen verhuurt voor de lengte van het feestweekend, half pension.